Login

Diëtisten Praktijk Hoofddorp

Uw diëtist Marianne van de Kreeke

Minder Koolhydraten in uw voeding, kan heel veel effect hebben op uw Diabetes, zowel (bijna) geen medicatie en insuline en een Veel Betere HbA1c. Een persoonlijk advies is effectief. Kijk voor meer informatie op www.harrietverkoelen.nl

 

 

Door Ziekte zoals Parkinson en ook MS, kunnen voedingsproblemen omstaan, die met een aangepast advies, uw leven aangenamer kan maken. Ik heb zowel met cliënten met MS en met Parkinson veel praktijkervaring . Bel of mail 0628265176 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Een verandering in het eetpatroon aanbrengen, betekent vaak ook uw leefstijl aanpassen. Voeding raakt zoveel aspecten van het  leven. Dagelijkse maaltijden vormen een basis, ook bij sociale contacten speelt voedsel een rol. Zowel bij informele  als formele gelegenheden (bijvoorbeeld eten bij vrienden, een werklunch) is eten en drinken gezellig en zinvol. Bepaalde gebeurtenissen en emoties hebben vaak effect op iemands eetgedrag. Het is belangrijk om met al die zaken rekening te houden in mijn advies aan u.

Vaak zult u uw nieuwe voedingspatroon combineren met een ander bewegingspatroon. De combinatie van een dieet en een bewegingsprogramma geeft direct én op lange termijn het beste resultaat. Dit geldt niet alleen bij afvallen, maar bijvoorbeeld ook bij het verbeteren van uw bloedsuikerwaarden bij diabetes.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0628265176