Login

Diëtisten Praktijk Hoofddorp

Uw diëtist Marianne van de Kreeke

Er kunnen veel redenen zijn om een bezoek aan een diëtist af te leggen. U wordt geconfronteerd met een ziekte waarbij aangepaste voeding noodzakelijk is (u vindt hier meer informatie over onder kopje ziektebeelden).

"Hoe kan ik afvallen?" Hierbij is het mogelijk een dieetplan op te stellen of volgens een bepaalde methode af te vallen (leest u hier meer over onder het kopje afvallen).

Hoe kan ik zwaarder worden? Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Er zijn bijvoorbeeld diverse drinkvoedingen beschikbaar die afhankelijk van de diagnose door uw zorgverzerkeraar worden vergoed.

En dan zijn er bijvoorbeeld vragen over voeding PDS- Fodmap -arme dieet. 

Een uitgebreid overzicht om voedingsproblemen bij Ziekte van Parkinson of M.S. te verminderen,is aan te vragen door een e-mail te sturen. Voor dit en meer kunt u de weg naar mijn praktijk nemen.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0628265176