Login

Diëtisten Praktijk Hoofddorp

Uw diëtist Marianne van de Kreeke

Vanaf augustus 2011 geldt de zogenaamde 'directe toegankelijkheid dietist'. Dit houdt in dat u zonder verwijsbrief naar mij toe kunt komen. Sommige verzekeraars preferen het dat u mét een verwijsbrief komt in verband met de vergoeding. Informeert u dus voor alle zekerheid bij uw eigen verzekering. MIjn certificatie is geregisteerd met het Kwaliteitsregister Paramedici.  

 Met verwijsbrief

Heeft u om medische redenen een dieet nodig, dan kunt u uw behandelend arts vragen om naar mij te verwijzen. U krijgt dan een verwijsbrief. Deze is schriftelijk en moet voorzien zijn van een datum en ondertekend door de arts. De volgende informatie is daarbij ook van belang: uw persoonlijke gegevens, de diagnose en verder voor de behandeling relevante gegevens (zoals laboratoriumgegevens en medicijngebruik). Hierdoor kan ik voor u een medisch verantwoord en persoonlijk dieet-/ leefstijl-advies samenstellen.

Vergoeding

DE basisverzekering vergoedt in 2017 3 uur dieetadvisering. Sommige verzekeraars vergoeden dieetadvisering ook uit de aanvullende verzekering. Kijk daarvoor in uw polisvoorwaarden. Bij Ketenzorg geldt geen eigen bijdrage!

Zonder medische indicatie

Wilt u een algemeen of specifiek voedingsadvies dan kunt u bij mij een afspraak maken. Zie voor contactgegevens het kopje contact op mijn website.

Een intakegesprek neem ongeveer een uur in beslag en kost € 60. (soms is 3/4 uur voldoende = 45 €). Vervolgafspraken duren een kwartier of half uur al naar gelang de behoefte. De prijzen daarvan zijn respectievelijk  € 15 en € 30. De consultkosten kunt u zelf bij uw aanvullende zorgpolis declareren.

BSN/Burger Service Nummer

Bij de eerste afspraak met een zorgverlener hoort u zich te legitimeren met een geldig paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument. Waarom gebeurt dit? Zorgverleners, zorgverzekereraars en indicatieorganen voorkomen hiermee dat er fouten worden gemaakt bij het uitwisselen van gegevens. Belangrijk omdat anders de medische informatie niet correct kan zijn er verkeerde informatie/medicatie wordt verstrekt. Uiteraard blijft uw privacy beschermd. Wilt u meer weten, vraag dan om de informatiefolder.

 

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 28265176